Лазерен пилинг

лице на жена преди и след процедура лазерен пилинг


Какво представлява и за какво служи Лазерният пилинг?


Лазерният пилинг представлява неоперативна процедура, за премахване на петна, разширени пори, бръчки и други белези по кожата на лицето. Ефектът е подмладяване, като кожата става гладка и стегната. Освен това премахва ефективно доброкачествени туморни образувания, "кокоши трън" и капиляри. Лазерният пилинг е сред най-добрите методи за премахване и на вече нежелани татуировки по тялото или застаряваща кожа (кожа с т.нар "старчески петна"). Процедурата стимулира кръвобръщението и клетъчното делене, в частност производството на колаген.
 

С какво се извършва Лазерен пилинг?


Лазерен пилинг се извършва с т.нар аблативен CO2 или Er:Yag лазер. Този тип лазери са и единствените, чрез които се извършва премахване на бръчките под очите или горната устна. Наричат се аблативни, заради начина си на работа. Буквално изпаряване на епидермиса (най-горният слой на кожата), като стигат до различна дълбочина в дермата.
 

Какво е добре да знаем след процедурата?


Лазерният филинг е сезонна процедура. В частност есенно-зимна процедура. Добре е да знаете, че различните видове белези отнемат различно време за премахване, освен това и различен брой процедури (за пример 2-3 месеца). Процедурата е безболезнена, но лазерният пилинг изисква престой в домашни условия за период от няколко дни (обикновено 5-10 дни са напълно достатъчни).
 
Ние от лазерен център "Безкосми" използваме високо-качествени лазери на световноизвестни марки за постигане на максимален резултат в извършваните от нас процедури лазерен пилинг!

 
процедури