Лазерна епилация за мъже.

19 / Април / 2021

Светът се измени драстично през последните десетилетия. И всичко е благодарение на технологиите. С тяхното развитие  наблюдаваме и драстична промяна в поведението на хората. Преди 20 години беше нормално мъжете да са с окосмяване по гърба, краката, гърдите. В днешно време се счита за отживелица и "демоде" мъжът да е с окосмяване на гърба. Наричат ги "старомодни чичковци от миналия век". 

През 21 век ние имаме идеалната възможност да променим визията си към по-добре изглеждащи кожа, гръб, крака, лице. И това е благодарение на  лазерите, които навлязоха масово и се ползват сериозно в козметични студиа и клиники. 

Лазерната епилация за мъже ни осигурява гладка и нежна кожа, каквато  всеки обича да докосне и погали. С лазерната епилация за мъже, всеки представител на силния пол ще изглежда впечатляващо красиво и силно подмладен. 

Лазерите навлязоха в козметиката толкова масово и повсеместно, че позволяват на почти всеки да си позволи лазерна епилация на разумни цени. При нас лазерната епилация за мъже е не просто на разумни, а буквално на ниски цени - например, епилация на лицето (бакенбарди, врат), е само 60 лв.

През годините всеки, който се е борил с нежеланото и досадно окосмяване, е започнал с бръснене. Преживял е болките на епилатора и кола маската и е мечтал за нещо по-безболезнено и ефективно. 
Страничните ефекти на тези остарели методи не са малко. Ефектът е краткотраен, космите се втвърдяват. На много хора е познат термина „обърнат косъм“, който може да доведе до образуване на фоликули.

С напредването на науката и технологиите се разбра, че трайно и успешно отстраняване на космите се постига, само чрез разрушаване на космения фоликул. Лазерната епилация за мъже постига именно това.

Сега, когато лазерната епилация е на разумни цени, можем да си позволим всички предимства от нея. При епилация на лицето (бакенбарди, врат) и премахване на окосмяване по гърба, ще получите траен ефект. Няма да почувствате дразнене, а е повече от сигурно, че няма да има странични реакции на кожата в епилираната зона. 

Лазерната епилация за мъже, практически може да бъде прилагана във всички зони на тялото, т.е. не е ограничена само до окосмяването по гърба или епилация на лицето (бакенбарди, врат).
Трябва да се знае, че при лазерната епилация за мъже, но и за жени, трайни резултати се получават след няколко поредни процедури. 

Нашият екип реши лазерната ни епилация да е на разумни цени, защото считаме, че така ще помогнем на повече хора. А повечето процедури при окосмяване по гърба и  епилация на лицето (бакенбарди, врат), са нужни поради особености в развитието и растежа на косъма. 

Лазерната епилация унищожава трайно само космите, които са в своята активна фаза на развитие. Другите косъмчета намаляват темпа на своя растеж, но не се унищожават. 
Обща препоръка към пациентите е да не са правили кола маска непосредствено, преди процедурите, но в същото време трябва да са бръснати. 

След процедури с нашите съвременните лазери, не е нужно да ползвате кремове и други козметични кремове, защото тези лазери не причиняват увреждане в епидермиса (горния слой на кожата).
С нашия съвременен и мощен лазер  Primelase HR Excellence, ние постигаме уникални резултати при лазерна епилация на мъже и премахване на окосмяването по гърба, както и при  епилация на лицето (бакенбарди, врат). 

Лазерната епилация на разумни цени, при нас е реалност!