Лазерна епилация в София на ниска цена?

Безкосми представя последна иновация от света на лазерната технология с най-мощният диоден лазер - Primelase HR Excellence!

Виж повече

Сигурно се питате кой център за лазерна епилация в София да изберете? Най-ниските цени дават ли гаранция за качество? Изчели ли сте куп мнения и отзиви за лазерна епилация, но все още не знаете на кой естетичен център в София, да се доверите? В следващите редове ще Ви помогнем по-лесно, да направите своя избор.

Може би вече знаете, че без значение дали искате обезкосмяване на лице, ръце, гръб или подмишници, лазерната епилация е едно от най-добрите и модерни решения за премахване на космите по вашето тяло. Разбира се не отричаме и съществуването на различните кремове и спрейове за обезкосмяване. Но няма две мнения, че те нямат ефикасността на модерните лазери. Най-важният аспект при избора на лазерен център е той да разполага с модерен апарат от висок клас.

Високият клас апарат гарантира дълготраен резултат, докато евтините имитации само загряват косъма. В резултат на това, той изниква отново след няколко седмици. Това прави самата процедура крайно неефективна - губите хем време, хем пари. На свой ред модерният лазер предлага висока ефективност, бързодействие, безопасен и безболезнен е. Като резултатът е видим още след първата процедура. Може да се използва целогодишно за всяка една част от тялото, за всеки един фототип кожа без значение, дали имате тен или не. С две думи Вашият център за лазерна епилация е този, който успешно внедрява и предлага на своите клиенти последните технологии в лазерното епилиране.

Ние от лазерен център Безкосми избрахме най-мощният диоден лазер – Primelase HR Excellence. Създаваме усмивки от 2015г. насам и не мислим, да се задоволим с постигнатите резултати - напротив! Целим да се развиваме постоянно, защото удовлетворението на нашите клиенти е най-важно!

 

С огромно удоволствие Ви каним, да заповядате в нашият център за лазерна епилация в София на безплатна консултация!

Очакваме Ви!

 

Записване

Процедури

Лазерна епилация

Нежна и гладка кожа с най-мощният диоден лазер Primelase!

Подмладяващ плазмолифтинг

процедура за супер гладка кожа независимо от възрастта!

Кислородна мезотерапия

Intraceuticals за дълбоко хидратирана кожа с избистрен и сияен тен!

Блог

07 / Юни / 2021

Естетична Медицина

Естетичната медицина ни помага да се чувстваме добре и красиви независимо от нашата възраст,

20 / Май / 2021

Любопитни факти от света на лазерната епилация - 1

Премахването на излишното окосмяване не е нещо ново и модерно. То датира от хилядолетия и има дълга история.

19 / Април / 2021

Лазерна епилация за мъже.

Може да бъде прилагана във всички зони на тялото.