За нас

Лазeрен център Безкосми отворихме врати през пролетта на 2015г. с една единствена за нас цел – да създаваме усмивки с последните иновации в лазерната епилация в отговор на все по-големите изисквания на клиентите за по-ефективни процедури. От тогава насам държим, да сме максималисти в работата си и професионалисти в лицата хората, чието доверие опитваме да оправдаваме всеки ден.

Освен това вярваме, че естетичните процедури трябва да достъпни за всички. Затова и опитваме, да Ви предлагаме максимално достъпни цени, които актуализираме периодично.

 

Каква техника използваме в лазерен център Безкосми?

За нас от лазeрен център Безкосми е от изключителна важност, да разполагаме с техника от последно поколение на световно известни лидери на пазара на лазерната епилация и подмладяващите и разкрасителни терапии, постигнали впечатляващи резултати и признати в цял свят.

 

Кой е нашият екип?

Нашият екип се състои от висококвалифицирани сертифицирани специалисти преминали специални курсове от реномирани ветерани в бранша. Към всеки един клиент подхождаме индивидуално, според нуждите на клиента, като изготвяме индивидуална програма за всеки един клиент.

 

Екипът на Безкосми

Все още не сте сигурни, дали лазерната епилация е подходяща за Вас? Заповядайте на безплатна консултация!